Voetreflex ontspanningsmassage

Zelfs tijdens een normale dag krijgen de voeten er vaak al behoorlijk van langs. Bij deze behandeling van een uur krijgen de voeten de volledige aandacht. Dit is erg prettig voor de voeten zelf, maar daarnaast is een voetreflex ontspanningsmassage weldadig voor de hele persoon. Aandacht voor de voeten helpt je om even helemaal uit je hoofd te komen en te ontspannen.

Iedere behandeling is anders, toegespitst op jouw wensen en wat we onderweg tegenkomen. In grote lijnen beginnen we met een intake, waarbij je alvast kunt landen en tot rust kunt komen met een fijn voetenbadje. Nadat je plaatsneemt op de behandeltafel start de behandeling met een warming-up voor beide voeten. Vervolgens gaan we eerst aan de slag met de rechter voet. Beginnend bij de grote teen werken we langzaam, in kleine stapjes, naar beneden richting de hak. Alle verschillende gebieden aan de onderkant van de voet worden met één of meer specifieke grepen behandeld. Na de onderkant van de voet gaan we verder langs de binnenkant, werken we vervolgens langs de bovenkant en sluiten we af aan de buitenkant van de voet. Op deze manier heeft de gehele voet uitgebreid aandacht gekregen. Vervolgens herhalen we deze volgorde bij de andere voet, waarbij we uiteraard inzoomen op eventuele bijzonderheden en altijd uitstapjes maken bij specifieke klachten. Nadat de tweede voet is geweest, volgt een afsluiting waarbij beide voeten nog één keer samen behandeld worden.

Dit geheel neemt ongeveer een uur in beslag.

Deze massage kan apart geboekt worden, of gecombineerd worden met een andere behandeling. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bij dieptegrepen zoals duimlopen zetten we druk op de juiste plek
Dieptegrepen wisselen we af met ontspanningsgrepen