Vraag & antwoord

Hoe maak ik een afspraak?

Neem contact op via één van de opties onder onder contact. Vermeld daarbij een telefoonnummer als je graag telefonisch contact wilt. Het gaat het snelst als je meteen een aantal datums doorgeeft, dan kunnen we meteen gaan plannen!

Wie is welkom?

Iedereen! Massage is fijn voor mannen en vrouwen, jong en oud, voor ieder lichaamstype. Er zijn hooguit een aantal contraindicaties waar rekening mee gehouden moet worden. Dit kunnen we van tevoren bespreken, of bij het intake-gesprek voor de behandeling.

Wie is de masseur?

De masseur is een man van 35 jaar oud, getrouwd en met twee kinderen 🙂

Moet ik iets meenemen?

Nee! Alle benodigdheden zijn aanwezig. Houd er qua kleding rekening mee dat er olie in kan komen; hoewel het grootste deel van de olie na de behandeling verwijderd zal worden, kan het zijn dat er iets achterblijft dat vervolgens in de kleding belandt. Verder kun je overwegen om makkelijk zittende kleding te dragen om het uit- en aankleden makkelijker te maken.

Wat moet ik doen tijdens de behandeling?

Helemaal niets! Dat is het fijne. Je ligt gedurende de hele behandeling geheel ontspannen.

Moet ik iets doen als voorbereiding?

Bij de meeste behandelingen is het is fijn als je kort voor de behandeling hebt gedoucht. Bij de voetreflex ontspanningsmassage beginnen we met een voetenbadje.

Als je lang haar hebt en de nek wordt gemasseerd, dan is het prettig als het haar in een staart zit of op een andere manier aan de kant is.

Houd er qua kleding rekening mee dat er olie in kan komen; hoewel het grootste deel van de olie na de behandeling verwijderd zal worden, kan het zijn dat er iets achterblijft dat vervolgens in de kleding belandt. Verder kun je overwegen om makkelijk zittende kleding te dragen om het uit- en aankleden makkelijker te maken.

Moet ik iets doen achteraf?

Bij een massage komen er veel afvalstoffen los in het lichaam. Daarom is het belangrijk om goed te drinken meteen na de behandeling maar ook de volgende dag nog. Op die manier kunnen de afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Welke kleding aan / uit?

Het is je eigen keuze of – en hoeveel – kleding je aanhoudt. Veel mensen zijn al bekend met massages bij bijvoorbeeld de sauna en dus om de behandeling geheel zonder kleding te ondergaan. Het gaat erom wat voor jou het meest ontspannend is. Voor de één is dat om helemaal vrij te liggen zonder kleding die misschien knelt of schuurt tijdens de behandeling. Voor de ander is het juist prettiger om bijvoorbeeld het ondergoed aan te houden. Het gaat erom wat jij wilt!

Andere vraag?

Neem gerust contact op!