Ontspanningsmassage

Een drukke week achter de rug? Veel aan je hoofd? Spieren die vast zitten, of gewoon zin om even helemaal te ontspannen? Met deze heerlijke ontspanningsmassage kom je helemaal tot rust. Al je spieren komen aan bod. Je zult merken dat je er helemaal van opknapt!

Dit is een klassieke – of Zweedse – ontspanningsmassage. Hierbij wordt normaal gesproken de gehele achterzijde van het lichaam behandeld. De massage wordt gegeven met (warme) olie op huid en bestaat uit vloeiende bewegingen met afwisselende hoeveelheid druk. De duur van de massage is tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van de variant die je boekt. Elke massage is anders en wat we tegenkomen, bepaalt hoe de massage loopt.

Iedere massage begint met een uitgebreide intake. Tijdens de intake bespreken we samen hoe de behandeling eruit gaat zien. Eventuele wensen of aandachtspunten kunnen nu benoemd worden. Mogelijke contra-indicaties moeten hier ook zeker aan de orde komen.

Volgorde van de massage

1

Rug, nek & hoofd

Verschillende grepen vanaf de onderrug tot en met de nek en het hoofd, met aandacht voor grote en kleine spieren. De lange rugstrekkers krijgen altijd extra aandacht.

2

Schouders, armen & handen

De schouderbladen, de biceps en de triceps zijn uiteraard onderdeel van iedere behandeling. Maar ook zeker de onderarmen en met name de handen hebben vaak profijt van aandacht!

3

Benen en voeten

Met verschillende grepen en technieken wordt spanning in de bovenbenen en de kuiten weggewerkt. Je voeten, waar je immers de hele dag op staat, krijgen als laatste uitgebreide aandacht.

Uitbreiding – Ontspanningsmassage Totaal

Bij de uitbreiding naar Ontspanningsmassage Totaal volgen we bovenstaande behandeling op met aandacht voor de voorzijde van het lichaam. Achtereenvolgens krijg je een massage van je gezicht en hoofdhuid, bovenzijde van de borst, de armen en handen, en als laatste de benen en de voeten.

Afsluiting

Na iedere massage volgt de afbouw, waarbij de rust compleet is. Daarna kom je langzaam overeind en ondersteun ik je om weer stabiel op je voeten te komen! Het is erg belangrijk om na een massage goed te drinken dus je krijgt sowieso meteen na de behandeling een glas water aangeboden.

Enthousiast? Maak gauw een afspraak!

Neem contact op!